Make a Memory Tour

Make a Memory Tour
Veghel - 17 Oktober 2021

Waarom deze wielertoertocht?

De reden waarom deze wielertoertocht georganiseerd wordt is om geld in te zamelen voor Stichting Make a Memory. De gehele opbrengst zal dan ook naar dit goede doel gaan.
Make a Memory maakt foto’s van ernstig zieke, terminale en overleden kinderen tussen 23 weken zwangerschap tot en met 17 jaar. Deze foto’s dienen als troost voor de ouders en nabestaanden. Omdat deze stichting dit gratis aanbiedt voor hen, dient er geld ingezameld te worden om dit te kunnen blijven doen.
Voor een uitgebreide uitleg kun je kijken op
www.makeamemory.nl

Wat is Memory4Lars?

Memory4Lars is een team dat in 2018 de Mont Ventoux heeft beklommen om geld in te zamelen voor Make a Memory. Dit team bestaat uit Frank Giesbers, Marieke Giesbers-Kempkens en Carli Giesbers en wij hebben ons voorgenomen om dit jaar een wielertoertocht te organiseren om wederom dit goede doel te steunen.
Het begon als een ideetje van Frank, deze wielertoertocht, en is uit gegroeid tot wat jullie gaan rijden.

Waarom Make a Memory?

Frank en Marieke Giesbers-Kempkens zijn op 30 december 2016 papa en mama geworden van Lars Giesbers. Hij is na 23 weken zwangerschap geboren en heeft helaas maar anderhalf uur geleefd. In het ziekenhuis is toen gevraagd of het fijn zou zijn als er foto’s gemaakt zouden worden. Frank en Marieke hebben toegestemd en zo zijn zij in contact gekomen met de stichting en zo is het contact verder gegroeid.